Personal calificat

Informatii Tarife

Camerele pacientilor

 

Dotari & Servicii Camin - Casa Nucet

Spațiu și dotări

Clădirea (parter plus două nivele ), nou construită, dispune de 17 camere (fiecare cu baie proprie, balcon - terasă), fiecare cameră cu 1,2 sau 3 paturi, acestea fiind dotate cu mobilier adecvat, baie proprie, telefon, televizor, radio, access internet si sistem centralizat de încălzire.

De asemenea, curtea clădirii, cu o suprafață de circa 3.000 mp. este amenajată cu spații verzi și alei, oferind un bun prilej pentru plimbări în aer curat, relaxare și socializare.

Avantajul unei persoane varstnice intr-un camin de bătrâni în comparatie cu spitale sau alte centre de ingrijire, constă în faptul că tratamentul, asistența și monitorizarea este una mult mai personalizată și mai elaborata decât ingrijirea pe care o primeste un pacient intr-un spital.

Exista o gama extrem de variata de ingrijire și de servicii în cadrul unui camin de bătrâni, iar caminul nostru încearca să acapareze cât mai multe dintre acestea, pentru a va oferi satisfactia și îngrijirea de care dvs. sau persoanele dragi apropiate de dvs. au atât de mare nevoie.

Adresa

Adresa: Str. Republici, Nr. 2,
Localitate: NUCET, Bihor, Romania

Telefon

Mobil: +40 0745 320 711

Tel / Fax: +40 259 339 744